54 lande yousee

Hvad inkluderer en udlandspakke? – YouSee

Hvordan fungerer det? Der er to udlandspakker at vælge imellem: 2 timers tale til 54 lande. (2 timers tale og 20 stk sms). 10 timers tale til 54 lande.

Hvilke mobilpakker har inkluderet tale og SMS til udlandet?

2 timers tale og 20 sms’er til 54 lande er inkluderet i abonnementet. Mobil Fri Data 10 timers tale og 100 sms’er til 54 lande er inkluderet i abonnementet.

Tilvalg til dit mobilabonnement hos YouSee

Med 2 timers tale til 54 lande, kan du hver måned ringe og sende 20 sms’er gratis fra Danmark til udenlandske fastnet- og mobilnumre i 54 lande.

Tillægsvilkår for 5 timers tale til 54 lande – YouSee

Kunden får adgang til – uden betaling af forbrugstakst (minuttakst og opkaldsafgift) – at foretage opkald fra Danmark til 54 udvalgte lande i samlet 5 timer pr.

Tillægsvilkår for 2 eller 10 timers tale til 54 lande

Abonnementsvilkår for PSTN

En aftale om 2 eller 10 timers tale til 54 lande indebærer bl.a. følgende: • Kunden får adgang til – uden betaling af forbrugstakst (minuttakst og opkaldsafgift) …

Tag mobilen med på rejsen – YouSee

Derfor kan du stadig bruge dine inkluderede taletimer og data i Storbritannien, uden at det koster dig noget. Tag mobilen med til 36 lande med Roaming Europa.

Når du ringer fra Danmark til udlandet – YouSee

Priser på sms og mms. Du får en fast pris på sms’er og mms’er, som gælder for afsendelse til alle lande: sms til udenlandsk nummer i EU: 0,55 kr./stk.

Hvad er prisen for data i udlandet? – YouSee

Verden 3: Alle lande der ikke er nævnt under de øvrige zoner (undtagen … Du kan let og gratis få oplyst udlandspriser, når du befinder dig i et EU-land.

Mobilabonnement på DK’s bedste 5G-mobilnetværk – Bestil her

Danmarks bedste mobilnetværk og adgang til YouSee Musik – fra kun 149,-/md. … Så kan du ringe til udenlandske mobil- og fastnetnumre i 54 lande til en …

Mobil 100 GB – YouSee

2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande. usp image. Få den fulde 5G netværksoplevelse med en 5G-mobil. usp image. Inkl. YouSee musik med 75 mio.

Keywords: 54 lande yousee