Dr serie om lægefamilie

Sommer: Sæson 2 | Se online her | DRTV

Da lægen Christian Sommer får Alzheimers, vender det op og ned på hele familiens liv. Dramaserie med Jesper Langberg, Lars Ranthe, Marie Louise Wille, …

Da lægen Christian Sommer får Alzheimers, vender det op og ned på hele familiens liv. Dramaserie med Jesper Langberg, Lars Ranthe, Marie Louise Wille, Lisbet Dahl og Mikael Birkkjær.

Sommer: Sæson 1 | Se online her | DRTV

3. dec. 2007 — ‘Sommer’ er en ny dansk dramaserie på DR1 om en familie og densgenerationer, om ændrede magtbalancer, og om at turde se egnesvagheder i øjnene.

I

Sommer – ny dansk dramaserie på DR1 | Presse | DR

Da bollevennerne Nanna og Lasse beslutter at give deres forhold en chance, bliver Nanna hurtigt gravid. Men der er noget, Nanna ikke har fortalt Lasse.

‘Sommer’ er en ny dansk dramaserie på DR1 om en familie og dens generationer, om ændrede magtbalancer, og om at turde se egne svagheder i øjnene. Men det er også en serie om at skulle finde sine idealer i hverdagen, og dermed den ‘store’ verden i den ‘lille’ verden.

Ingen vej tilbage: Sæson 1 | Se online her | DRTV

Sommer er en dansk dramaserie på DR1, der blev sendt første gang 1. januar 2008. Serien skrives af Karina Dam og Jesper W. Nielsen.

Da bollevennerne Nanna og Lasse beslutter at give deres forhold en chance, bliver Nanna hurtigt gravid. Men der er noget, Nanna ikke har fortalt Lasse. Kan forholdet overleve de store hemmeligheder?

Sommer (tv-serie) – Wikipedia, den frie encyklopædi

1. jan. 2008 — TV-serie: DRs nye familieserie Sommer kom flot fra start. … Eller rettere om en dansk lægefamilie i Frederiksværk – om end serien åbner …

Fængslende familiedrama – Berlingske

Fængslende familiedrama

Serien følger en dansk lægefamilie i Frederiksværk, hvor problemerne tager fart, … Produktionsselskab, Danmarks Radio. Dansk distribution, Danmarks Radio.

TV-serie: DRs nye familieserie Sommer kom flot fra start. Serien er båret af en sjælden ægthed, som understreges af friske nye TV-ansigter og eminent skuespil over hele linjen. En modig satsning på en fortælling om familien Danmark, som ikke bare lukker sig om sig selv, men tør tage temaer som idealisme og ansvar op uden at virke politisk korrekt.

Sommer – Det Danske Filminstitut

Sommer | Det Danske Filminstitut

Krimiserie baseret på true crime-podcasten af samme navn. Om en amerikansk karismatisk læge der med sine fejlbehandlinger var livsfarlig for sine patienter. Han …

Stream Dr. Death online | C More

11. apr. 2022 — DR’s tv-læge, Peter Qvortrup Geisling, har fået ideen til serien, og med små speak undervejs formidler han fakta. Det gør han med autoritet …

Se Dr. Death online her. Stream hvor og når du vil. Prøv C More 2 uger for 0 kr. – ingen bindingstid!

DR-serie er gribende fjernsyn – politiken.dk

DR-serie er gribende fjernsyn – politiken.dk

Ny dokumentar følger hverdagen på Rigshospitalet og vækker minder om den britiske serie ’Heathrow’, skriver Anders Legarth Schmidt i denne klumme.

Keywords: dr serie om lægefamilie