Power potato føtex

Power Potato bliver partner med Diabetesforeningen

en lille gruppe af sorter, der har ca. 35% færre kulhydrater og 35% færre kalorier end de mest sorter, hvilket betyder et særligt højt indhold af kostfibre.

Diabetesforeningen har indgået et samarbejde med MyCo Mind A/S, der har udviklet den såkaldte Power Potato, som indeholder 35% færre kulhydrater end almindelige kartofler. Du støtter Diabetesforeningen med 25 øre, når du køber en pose kartofler fra Power Potato.

føtex – Power kartofler 35 % mindre kalorier 35 – Facebook

Power Potato er en kartoffelsort med ca. 35% færre kulhydrater og 35% færre kalorier Dyrket i Danmark — 100% naturlige . powerpotato.dk. 31 posts.

Power Potato® – Kaloriefattige kartofler – Et naturligt valg

Kartofler har en mild, lidt syrlig og grøn smag med noter af umami. De dufter sødt, friskt og mildt med strejf af smør. Kartofler er velegnede til salater, …

en lille gruppe af sorter, der har ca. 35% færre kulhydrater og 35% færre kalorier end de mest sorter, hvilket betyder et særligt højt indhold af kostfibre.

Danske power kartofler tilbud hos Føtex

2. feb. 2020 — Kalorielet ‘power potato’ skal gøre kartoflen populær igen. … der fører de nye ‘power potatoes’ i sine supermarkedskæder Føtex og Bilka, …

Nuværende Danske power kartofler tilbud fra Føtex tilbudsavis. Tjek de seneste Danske power kartofler tilbud og nyd de billigste Danske power kartofler tilbud til de bedste priser.

Power Potato (@powerpotatodk) • Instagram photos and videos

25. jan. 2021 — ‘Power Potato’ er navnet på den spændende nyskabelse, som begrænser … herunder Føtex, Bilka og Netto, oplyser Christian Myllerup. Annonce.

Power Potato Kartofler – BilkaToGo

Power Potato Kartofler | BilkaToGo

Kartofler

Ny sort skal genskabe kartoflens popularitet – politiken.dk

Salget af kartofler daler støt, selv om vi spiser mere grønt og mindre kød. Kalorielet ’power potato’ skal gøre kartoflen populær igen.

Give-virksomhed klar med ny kartoffel med 35% færre kalorier

Sund nyhed: Give-virksomhed klar med ny kartoffel med 35% færre kalorier | ugeavisen.dk

Vi kender begrebet ‘en heldig kartoffel’, men nu er virksomheden MyCo Mind i Give klar med at lancere et helt nyt begreb, nemlig den slanke kartoffel. ’Power Potato’ er navnet på den spændende nyskabelse, som begrænser kalorieindtaget med 35 procent.

Ny spisekartoffel er blevet taget godt imod – Maskinbladet

Ny spisekartoffel er blevet taget godt imod | Maskinbladet

Arealet er øget med 300 procent for den danske MyCo Minds Power Potato spisekartoffel til indeværende kartoffelsæson.

Familievirksomhed vil have flere til at spise kartofler

Familievirksomhed vil have flere til at spise kartofler: Har fremdyrket ‘slankekartoffel’ med færre kulhydrater | vafo.dk

Give-virksomheden Myco Mind har udviklet en kartoffel, der indeholder 35 procent færre kalorier end en almindelig kartoffel.

Keywords: power potato føtex

E-mail: mail@tobiasehlig.dk